Biznis

PR DOGAĐAJ GODINE: Svečano otvorena jubilarna 15. PRO PR konferencija!

Tokom konferencije, šesti put za redom dodeliće se prestižne nagrade PRO PR Awards zaslužnim učesnicima za razvoj struke

Objavljeno: 10.04.2017. 16:26h
Foto: PROPR konferencija; Autor: Igor Nobilo
Danas je u Termama Tuhelj svečano otvorena 15. jubilarna PRO PR konferencija koja će u 3 dana okupiti vodeće stručnjake na području odnosa s javnošću i upravljanja komunikacijama kako bi razmenili znanja, ali i kako bi čuli o trendovima u komunikacijskoj industriji.

Na konferenciji će učestovati više od 220 učesnika iz 15 zemalja. Uz tradicionalni dolazak učesnika iz Slovenije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Srbije, Makedonije i Hrvatske, ove godine učestvuju i predstavnici Velike Britanije, Italije, Nemačke, Austrije, Češke, Mađarske, Bugarske, Rusije, Švajcarske i Indije.
 


Konferencija se organizuje pod pokroviteljstvom predsednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar - Kitarović i župana Krapinsko-zagorske županije g. Željka Kolara.

Konferenciju je otvorio g. Danijel Koletić osnivač i predsednik organizacijskog odbora koji je prilikom otvaranja istakao: "Iza nas je 15 godina u pokretu. Povezujemo struku odnosa s javnošću s jednim ciljem da se o njoj čuje i da se vrednuje njena pozicija. U 15 godina okupili smo više od 2800 učesnika, započeli smo regionalno, a danas se usuđujem reći da smo vodeći međunarodni PR događaj u regiji. PR industrija se transformira, ali, uprkos tome ona će zavisiti od kreativnosti. Kriza s kojom će se suočavati je medijska pismenost budući da nove generacije slabo percipiraju pismene
sadržaje već više koriste video i fotografiju, ali to ne znači da će tradicionalni izvor informacija i mediji nestati, barem ne u sledećih 10 godina. Razlog tome je broj osoba koji su stekli naviku da se informišu putem tih medijskih kanala. Budućnost PR-a vezana je za nove tehnologije i stalna prilagođavanja i transformacije."

Danijel Koletić - predsednik organizacijskog odbora PROPR konferencije; Autor: Igor Nobilo

Na konferenciji će se održati 14 predavanja od kojih možemo istaći dolazak Brajsona Torntona, Džona Šilda, Fransisa Inghama i mnogih drugih.

Tokom konferencije, šesti put za redom dodeliće se prestižne nagrade PRO PR Awards zaslužnim učesnicima za razvoj struke.

Konferencija je koncipirana pod motom povezivanje u pokretu pa će svi učesnici, pod
pokroviteljstvom Turističke zajednice Krapinsko-zagorske županije imati priliku da posete Muzej krapinskih neandertalaca i Staro selo Kumrovec i da uživaju u prekrasnoj prirodi i zelenilu Hrvatskog zagorja.

Željko Kolar- župan Krapinsko - zagorske županije i Danijel Koletić - predsednik organizacijskog odbora PROPR konferencije; Autor: Igor Nobilo
 
KliknitePrevucite za sledeću vest

Pratite nas na Facebooku
Povezane vesti
PROPR konferencija; Autor: Igor Nobilo  Magazin

NEWSWEEK PREDSTAVLJA Zid novinarskog plača: Istraga s predumišljajem

PROPR konferencija; Autor: Igor Nobilo  Magazin

​NEWSWEEK PREDSTAVLJA Nebojša Ðukelić, jedan jedini Princ televizije

PROPR konferencija; Autor: Igor Nobilo  Magazin

NEWSWEEK S VUKAŠINOM VOLFOM MINIĆEM: Šibicari iz visokog društva

PROPR konferencija; Autor: Igor Nobilo  Magazin

NEWSWEEK PREDSTAVLJA Mediji i politika: Štampa (ne) može da zameni institucije

Ostale vesti iz rubrike Biznis
Inicijalizacija u toku...

PRATITE NAS