DVA NAJBOLJA POSLOVNA DANA U 2017

BBEE POSLOVNI FORUM: Da li se lider rađa ili stvara?

Jedinstven poslovni događaj u regionu, BBEE Poslovni Forum 2017 sa Brian Tracy i dr Marshall Goldsmith, svetskim stručnjacima za razvoj lidera u Beogradu - 29. i 30. Maja u hotelu Crowne Plaza sa temom inspiracija, transformacija, akcija

Objavljeno: 24.05.2017. 13:28h
Foto: BBEE Poslovni Forum 2017; Izvor: Promo
Svetski broj 1 poslovni um, i svetski broj 1 izvršni trener za srednji i top menadžment, dr Marshalla Goldsmitha predstaviće svim prisutnim učesnicima BEEE (Balkan Business Executive Education) - Poslovnog foruma, 29. i 30. maja 2017. u hotelu Crowne Plaza u Beogradu, jedinstvenu kočing metodologiju, namenjenu CEO, generalnim direktorima, top menadžmentu kompanija. 

Osnova ove medologije je – Pokreni točak promena! Pri tome je jednostavna za primenu, merljiva i daje trajne rezultate. „Ono što vas je dovelo dovde, neće vas odvesti tamo“ – naslov je jedne od najuspešnije Marshallove knjige, ujedno je i rečenica koja je suština njegove filozofije. Da bi promena bila trajna, održiva i pozitivna, treba da se desi na svim nivoima. Metodologija MGSCC, dr Marshalla, sastoji se od sedam ključnih koraka, koji se odvijaju u 'tesnoj saradnji' tri zainteresovane strane – lidera, kouča i poslovnih saradnika. To su: Pitaj - saslušaj - zahvali se - razmisli i odaberi - odgovori-primeni i promeni - isprati efekte. Cilj ove metodologije je da podrži i dodatno razvija konstruktivna i korisna ponašanja (zahvaljujući kojima je lider uspešan), ali i da unapredi ili otkloni ponašanja koja smetaju i ograničavaju, a uprkos kojima je lider uspešan.
 
Brian Tracy, najtraženiji trener za prodaju u svetu, ovogodišnjim predavanjem, će premijerno predstaviti svoj novi program u Beogradu, “Maximum Achievement 2.0”   „Maksimalni uspeh modifikovanjem poslovnih i ličnih modela“, odličan program za biznis i edukaciju kako rukovodilaca tako i prodavaca. Korišćenjem najnovih znanja u svetskom biznisu, rukovodioci će imati prilike da povećaju efikasnost svojim timova prodaje.

Da u svetu postoje drugačiji modeli restruktuiranja firmi, koje gube svoju poziciju na tržištu, i to bez velikih investicija, pokazaće dr Gennady Polonski, ekonomista i profesor na Brunel University UK, autor zapažene knjige “Menadžment u ekonomijama u tranziciji - od Berlinskog do Kineskog zida". Ujedno će se pozabaviti i problematikom kako zadržati partnere i zaposlene tokom ovog teškog perioda.

Brian Tracy; Izvor: Youtube printscreen/NIK

Još jedan dokaz da se lider stvara, a ne rađa, daće dr Graziano Dominici, osnivač DSM (Dance Space Molecules - Igra Molekula u prostoru) koučing metodologije, koja se zasniva na radu na sebi. Ukazujući na načine kako lideri treba da se ‘sami sebi sklone sa puta’, da izađu iz sopstvenog matrix-a, naprave kvantni skok i na taj način naprave uspeh na profesionalnom i ličnom polju. 

BBEE Forum je prvenstveno namenjen kompanijama, liderima, menadžmentu kompanija i preduzeća, prodavcima, vlasnicima malih i srednjih preduzeća, trenerima i koučevima ali i svakom pojedincu koji želi vrhunsko znanje i vrhunski uspeh. 
Lideri su već ocenili da će BBEE - Poslovni Forum, 29. i 30. maja 2017. u hotelu Crowne Plaza u Beogradu biti dva najbolja poslovna dana u 2017. godini.

Detalji o Forumu, učesnicima, VIP sesijama, prijavi za učešće su dostupni na sajtu konferencije www.business-forum.bbee.co.rs 

Pratite Forum na društvenim mrežama: facebook; twitter; linkedIN; youtube

PRATITE NEWSWEEK I NA TVITERU
 

KliknitePrevucite za sledeću vest

Pratite nas na Facebooku
Povezane vesti
BBEE Poslovni Forum 2017; Izvor: PromoMagazin

NEWSWEEK INTERVJU Radina Vučetić: Cenzura je jača nego u Titovo vreme

BBEE Poslovni Forum 2017; Izvor: PromoSvet

IZA OSMEHA I SREĆNIH FOTOGRAFIJA: Na pomolu sukob Makrona i Angele Merkel

BBEE Poslovni Forum 2017; Izvor: PromoSvet

POPULARNOST DONALDA TRAMPA NA ISTORIJSKOM MINIMUMU: Svet više veruje Putinu i Đinpingu nego predsedniku SAD

BBEE Poslovni Forum 2017; Izvor: PromoAFRIKA

PREVIRANJA MEĐU STAREŠINAMA: "Smenjen" ozloglašeni vođa Al Kaide u Severnoj Africi

Ostale vesti iz rubrike Biznis
Inicijalizacija u toku...

PRATITE NAS