Kultura

Novac i slava ne garantuju sreću: Leonardo di Kaprio o tome šta ga zaista čini radosnim

U intervjuu koji je dao za The Telegraph, holivudski glumac je govorio o svom detinjstvu, filmu The Revenant i velikim promenama u svom životu

Objavljeno: 15.01.2016. 10:16h
Foto: Fonet / AP, Leonardo Di Kaprio
Danas, nakon 14. januara i objave nominacija za najveću filmsku nagradu Oskar, konačno je raskrčen put da i Leondardo Di Kaprio u svojoj 41. godini dobije tu nagradu.

Kada se sve sabere i oduzme, u 20 godina svoje karijere nikada nije imao lošiju konkurenciju, a ruku na srce - zaslužio je. Kada dobije zlatnog kipića, zaista možemo reći da vodi savršen život.

Ipak, novac i slava vam ne garantuju sreću. To tvrdi sam DiKaprio.

U intervjuu koji je dao za The Telegraph, holivudski glumac je govorio o svom detinjstvu, filmu The Revenant i velikim promenama u svom životu.

Di Kaprio raspolaže velikim bogatstvom. Samo u 2015. godini je zaradio blizu 30 miliona dolara, barem tako tvrdi Forbs, a uopše je teško zamisliti koliki su mu profit doneli Titanic, Inception, Shutter Island, The Beach, J. Edgar, ili Wolf from Wall Street u prethodnim godinama.

Odrastao je u porodici gde je novac uvek bio problem, a gluma mu je napravila munjevit beg od privatnog života koji je živio. Njegov uspeh je pobrisao sve moguće finansijske probleme, a mladi Leo DiKaprio je postao "glava porodice".
Warner Bros, Leonardo Di Kaprio
"Imao sam sreću da postignem mnogo, tačnije sve ono o čemu sam sanjao. Ali na kraju dana, iskreno verujem da se život ne vrti oko novca i slave. Neće vam to doneti sreću ni na koji način. Sreću čini ideja da ste vodili ispunjen život, i da ste doprineli svetu oko sebe", kazao je u intverjuu DiCaprio.

Možda, samo možda, će mu Oskar doneti sve ono što je u životu želio. U svakom slučaju, vredi poslušati savet od nekoga ko je prošao sve.

(N1 Sarajevo)
KliknitePrevucite za sledeću vest

Pratite nas na Facebooku
Povezane vesti
Fonet / AP, Leonardo Di KaprioSvet

ROK OD 60 DANA ZA DOGOVOR: Katar podneo žalbu Svetskoj trgovinskoj organizaciji

Fonet / AP, Leonardo Di KaprioMagazin

NEWSWEEK OTKRIVA Za slavu imena i spas grešne duše: Zašto srpski političari masovno grade crkve (FOTO)

Fonet / AP, Leonardo Di KaprioSvet

BIL GEJTS IZGUBIO PRIMAT: Ovo je sada najbogatiji čovek na planeti (FOTO)

Fonet / AP, Leonardo Di KaprioSvet

SLAVLJE U BELOJ KUĆI: Kongres SAD odobrio novac za izgradnju zida na granici s Meksikom

Ostale vesti iz rubrike Kultura
Inicijalizacija u toku...

PRATITE NAS