Region

ANDRIJA MANDIĆ UPOZORAVA: Crna Gora je na ivici građanskog rata!

Mandić je pozvao poslanike i pristalice opozicionog saveza da se od, kako je rekao, napada režima "brane u skladu sa tradicijom u Crnoj Gori"

Objavljeno: 13.06.2017. 15:27h
Foto: Andrija Mandić; Autor: AP
Lider opozicionog Demokratskog fronta (DF) Andrija Mandić izjavio je danas da se Crna Gora nalazi "na ivici građanskog rata".

Mandić je na vanrednoj konferenciji za novinare pozvao poslanike i pristalice tog opozicionog saveza da se od, kako je rekao, napada režima "brane u skladu sa tradicijom u Crnoj Gori".On je povodom jučerašnje odluke Administrativnog odbora Skupštine Crne Gore da se skine poslanički imunitet poslaniku DF Nebojši Medojeviću kazao da on "preuzima odgovornost za sve što će se desiti u Crnoj Gori" i spomenuo mogućnost građanskog rata u zemlji.
 
Mandić je rekao da DF ima pravo "na samoodbranu", kao i da sve koji su glasali za skidanje imuniteta Medojeviću smatra "ličnim neprijateljima".

Navodeći da crnogorska vlast "batina i ponižava onu drugu Crnu Goru", Mandić je rekao da je DF "spreman i naredan svemu što sledi".

Administrativni odbor crnogorskog parlamenta skinuo je juče poslanički imunitet Nebojši Medojeviću, na zahtjev specijalnog tužioca za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije Milivoja Katnića koji ga sumnjiči da je počinio krivično delo pranja novca.
 
(Beta)
KliknitePrevucite za sledeću vest

Pratite nas na Facebooku
Povezane vesti
Andrija Mandić; Autor: APRegion

PRVA POSETA REGIONU: Majk Pens u Crnoj Gori

Andrija Mandić; Autor: APMagazin

NEWSWEEK PREDSTAVLJA Kultura sećanja i zaborava: Ručak u mrtvačnici

Andrija Mandić; Autor: APSvet

KAČINJSKI: Ja sam tako prijatan diktator da na demonstrante šaljem svog mačka (VIDEO)

Andrija Mandić; Autor: APSvet

MAKRON "SA ILI BEZ EVROPE": Francuska u Libiji otvara centar za buduće azilante

Ostale vesti iz rubrike Region
Inicijalizacija u toku...

PRATITE NAS