Srbija

Zahvalni Palmi: Prodavci na pijaci u Jagodini gledaju TV i piju kafu dok rade

Tezge na kojima prodaju, odlukom Skupštine grada, su besplatne za poljoprivrednike sa područja Jagodine koji prodaju svoje proizvode, i gledanje televizije je besplatno, a kafu i čaj plaćaju

Objavljeno: 06.06.2015. 13:00h
Foto: Fonet, Dragan Marković Palma
Prodavci mleka i mlečnih proizvoda na Gradskoj pijaci u Jagodini, najvećoj u Pomoravskom okrugu i ovom delu Srbije, dok prodaju svoje proizvode, gledaju televizor, a služi im se i kafa i čaj.

Tezge na kojima prodaju, odlukom Skupštine grada, su besplatne za poljoprivrednike sa područja Jagodine koji prodaju svoje proizvode, i gledanje televizije je besplatno, a kafu i čaj plaćaju, kažu danas prodavci za Tanjug.

Oni ističu da se televizija, uglavnom i najviše, gleda kada je neka popularna serija, pa ljudi ne žele da propuste neku epizodu. Prodavci mleka i mlečnih proizvoda u Gradskoj tržnici Jagodine, imaju veoma savremen prostor sa 27 rashladnih vitrina, televizorom, klima uređajima, zidnim satom... ističu u Upravi pijace.Prostor je "dao da se izgradi 2011. godine, tada gradonačlenik Jagodine Dragan Marković - Palma a sada predsednik Skupštine grada, a investicija je stajala 5.000.000 dinara", kažu za Tanjug u Upravi pijace.

Rashladne vitrine dobili su i prodavači kolača, zaklanih pilića i lisnatog testa. Uz prodavače mleka i mlečinih proizvoda iz Jagodine, u ovom prostoru svoje proizvode prodaju i proizvođači iz susednih opština - Batočine, Svilajnca, Ćuprije, Paraćina, ali i iz Užica, Kraljeva i Kragujevca, kažu u Upravi.

(Tanjug)
 
KliknitePrevucite za sledeću vest

Pratite nas na Facebooku
Povezane vesti
Fonet, Dragan Marković PalmaMagazin

NEWSWEEK OTKRIVA Za slavu imena i spas grešne duše: Zašto srpski političari masovno grade crkve (FOTO)

Fonet, Dragan Marković PalmaMagazin

NEWSWEEK PREDSTAVLJA Travestija u srpskoj umetnosti: Od podsmeha do razumevanja

Fonet, Dragan Marković PalmaMagazin

​NEWSWEEK PREDSTAVLJA Nebojša Ðukelić, jedan jedini Princ televizije

Fonet, Dragan Marković PalmaSvet

ŠALA ILI PROPUST FODINE: Poljska državna televizija emitovala urnebesnu pesmu o Trampu (VIDEO)

Ostale vesti iz rubrike Srbija
Inicijalizacija u toku...

PRATITE NAS