Srbija

NEWSWEEK OTKRIVA Tajne srpskih svingerskih klubova: Gde se nalaze, šta pružaju i kako su mnogima spasli brak

U Srbiji, prema grubim procenama, postoji oko 15.000 svingerskih parova

Objavljeno: 23.06.2015. 17:59h
Foto: Profimedia, Ilustracija
Ljudska težnja da se s različitim partnerima dožive nezaboravna seksualna iskustva ne predstavlja novotariju iz vremena hipi pokreta. Ova vrsta rekreacije potiče iz antičke Grčke - sa svečanosti na kojima se prvo bančilo, da bi se potom uz razmenu seksualnih partnera iskazivala lojanost bogu vina Bahusu.

„Bunga-bunga“, izraz koji je pre pet godina stekao popularnost u italijanskim medijima zbog seksualnih partija koje je priređivao biznismen i nekadašnji premijer Silvio Berluskoni, datira s početka dvadesetog veka.
 


Bunga-bunga je podvodna orgija u kojoj glavnu ulogu igra devojka, odnosno mlada žena koja s domaćinom i gostima polno opšti u bazenu.

Sedamdesetih godina prošlog veka u Americi i evropskim zemljama, pogotovo posle planetarnog uspeha romana Džona Apdajka „Parovi“, bili su popularni „ključ partiji“.U ovom obliku svingerske zabave muškarci su prvo u činije ostavljali ključeve od stana ili automobila. Žene bi nasumice zgrabile neki od njih i tako odlučivale s kojim će srećnikom te noći isprobati razne poze. Sa tla Sjedinjenih Država potiče i storija o „duginim zabavama“, o kojima je u jednoj od svojih emisija detaljno govorila Opra Vinfri.

Radilo se o mladalačkim žurkama na kojima se od devojaka prvo tražilo da različitim bojama nakarminišu usne. Sve dok im ne bi utrnule vilice, oralno su zadovoljavale momke, čija bi se spolovila potom ponosila duginim bojama.Osamdesetih godina prošlog veka u Srbiji su počeli da se praktikuju svingerski susreti. U vreme najveće popularnosti novotalasne rok muzike, generacije rođene početkom i sredinom šezdesetih prva seksualna iskustva sticale su na žurkama o kojima danas nostalgično pričaju.

S kraja osamdesetih potiče i beogradska urbana legenda o „kamenim facama i lepezama“. Tadašnje tinejdžerke su ispod stola oralno zadovoljavale svoje vršnjake. Pobednik bi bio mladić čija bi faca tokom pomenutog čina najduže ostala nepromenjena.
 

Nastavak članka na sledećoj strani...

KliknitePrevucite za sledeću vest

Pratite nas na Facebooku
Povezane vesti
Profimedia, IlustracijaSrbija

SAOPŠTENJE NUNS-a: Žalimo zbog gašenja Newsweeka

Profimedia, IlustracijaSrbija

MEĐUNARODNA FEDERACIJA NOVINARA O GAŠENJU NEWSWEEK SRBIJA

Profimedia, IlustracijaSrbija

PRVA POSLEDICA PROGONA AMG: Magazin Newsweek Srbija prestaje da izlazi

Profimedia, IlustracijaMagazin

NEWSWEEK INTERVJU Ljubiša Diković: Ja sam svoj čovek, ne plašim se smene

Ostale vesti iz rubrike Srbija
Inicijalizacija u toku...

PRATITE NAS