Srbija

NEWSWEEK EKSKLUZIVNO Veljko Belivuk, vođa Grobara: Znam ko je ubio mog brata Saleta

U novom Newsweek-u čitajte ekskluzivnu ispovest najboljeg prijatelja ubijenog vođe Grobara, intervju sa Uliksom Fehmijuom, priču o Srbinu koji je postao najbolji muaj-taj bokser u SAD, ispovest SNS bota, razgovor sa Šemsom Suljaković i mnoge druge priče

Objavljeno: 30.11.2016. 09:15h
Foto: Newsweek br. 73
U fokusu novog Newsweeka čitajte, ekskluzivno o ubistvu Aleksandra Stankovića govori njegov najbolji prijatelj i vođa navijača Partizana Veljko Belivuk. U priči Vojislava Tufegdžića, saznajte zašto jedan od najistaknutijih Grobara tvrdi da je “poznato zbog čega je ubijen” čovek u medijima predstavljen kao Sale Mutavi.

Iz pera Želimira Bojovića dolaze dve priče iz SAD. U Intervjuu sa Uliksom Fehmjuom saznajte kako je sin Bekima Fehmijua i Branke Petrić, osim u glumi, zavidan uspeh postigao i u proizvodnji hleba. U tekstu “Najbolji muaj-taj bokser u Americi” čitajte kako je Ognjen Topić došao do šampionskih titula u najkompleksnijem kontaktnom sportu na svetu i zašto je ponosan na svoje poreklo.

Razočarani SNS bot je Aleksandru Đuričiću  otkrio da u tom svetu niko ne radi za sendviče - radi se isključivo za novac.  Zbog čega je pobegla od Srbije i ko su u stvari gospodari naših života, ispričala je Marija, devojka koja se osmelila da dezertira iz "partijske vojske".

U tekstu Ljilje Jorgovanović, pročitajte šta se dešava sa Šemsom Suljaković, ženom koja je bez njihanja kukovima i bacanja poprsja po kariranim stolnjacima postala legenda kafana i autor čije će se pesme pevati.

O Desi Trevisan, prvoj ženi stranoj dopisnici u istoriji londonskog Tajmsa i jednoj od najvećih novinarki Jugoslavije, piše Tamara Nikčević. Upoznajte se sa jednom briljantnom karijerom u vremenu kada je novinarstvo bilo cenjeno, a novinari ljudi od uticaja, znanja i integriteta.

Pored ovih tema, u novom izdanju mesečnika Newsweek pročitajte priču o prvom Srbinu na Severnom Polu, grupi mladih Evropljana koji u Beogradu pomažu migrantima, kao i analize, intervjue, ljudske priče i reportaže.

Newsweek br. 73
 
KliknitePrevucite za sledeću vest

Pratite nas na Facebooku
Povezane vesti
Newsweek br. 73Svet

Američki udar u Libiji izazvao žustre polemike: Da li se SAD okreće "ruskom čoveku" Haftaru

Newsweek br. 73MEDICINA

NEWSWEEK PREDSTEVLJA Zloćudni tabu: Rak anusa

Newsweek br. 73JUGOSLAVIJA

NEWSWEEK PREDSTAVLJA Vladimir Velebit: Najintrigantniji detalji života Titovog prvog diplomate

Newsweek br. 73Region

NEWSWEEK INTERVJU Dušan Reljić: EU da preispita politiku prema Balkanu

Inicijalizacija u toku...
Ostale vesti iz rubrike Srbija
Newsweek br. 73Srbija

NEWSWEEK INTERVJU Aleksa Ðilas: Nisam oprostio ono što su učinili mom ocu i mojoj porodici

Newsweek br. 73NEWSWEEK

EKSKLUZIVNO Veljko Belivuk, vođa Grobara: Znam ko je ubio mog brata Saleta

Newsweek br. 73ARHIVA

NEWSWEEK PREDSTAVLJA Jelena Milić: Junakinja dana ili "Sama protiv svih"

Newsweek br. 73Po slavama i splavovima

MUHAREM BAZDULJ ZA NEWSWEEK Poetika slava: Beogradski vodič za početnike

PRATITE NAS

Pratite našu Facebook stranicu.