Srbija

SRBIJO, POMOZI! Humanitarno druženje za pomoć Slađanu Stojkoviću

Slađan Stojković je u košarkaškom svetu poznat kao sjajan košarkaš, košgeter, jedan od najboljih šutera Jugoslovenske košarke. Slađan Stojković je dva puta u svojoj karijeri bio najbolji strelac Jugoslavije

Objavljeno: 26.01.2017. 05:58h
Foto: Slađan Stojković; Autor: Kurir
Nekadašnjem srpskom košarkašu, Slađanu Stojkoviću, život je ozbiljno ugrožen i potrebna su mu sredstva za operaciju u inostranstvu u iznosu od 40.000 eura.

Beogradski košarkaški klub Radnički sa prijateljima organizuje humanitarno druženje u cilju prikupljanja sredstava za lečenje velikog imena kluba sa Crvenog Krsta.

Pozivamo sve njegove prijatelje, saigrače, trenere kao i sve ljude dobre volje da dođu u petak,  27.01.2017. od 16:30 do 18:30 u Zappa bar (ulica Kralja Petra 41, Beograd)  i da u skladu sa svojim mogućnostima doniraju novčana sredstva neophodna za lečenje.

Za one koji nisu u mogućnosti da prisustvuju humanitarnom druženju, sredstva mogu uplatiti na dinarski i devizni račun Slađana Stojkovića.
 
SLADJAN STOJKOVIĆ, Radenka Miševića 3A, Beograd
BANCA INTESA BEOGRAD, Milentija Popovića, 7b 11070 Novi Beograd
Devizni račun:
             SWIFT: DBDBRSBG
             IBAN: RS35160513020226895061
Dinarski račun:  
             160-5100102852527-88

Slađan Stojković je u košarkaškom svetu poznat kao sjajan košarkaš, košgeter, jedan od najboljih šutera Jugoslovenske košarke. Slađan Stojković je dva puta u svojoj karijeri bio najbolji strelac Jugoslavije. U bogatoj karijeri branio je boje 15 klubova: Partizana, Radničkog sa Crvenog Krsta, Borovicu, Zdravlje iz Leskovca, Poloniju iz Varšave, mađarski Sopron, Keravnos sa Kipra i tuzlansku Slobodu, u kojoj je stavio tačku na aktivno igranje. U 42. godini odlučio je da se oprosti od parketa,  kao najbolji igrač i strelac svih vremena Slobode iz Tuzle. Najveći trag je ostavio u Radničkom sa Crvenog Krsta gde je odigrao sjajnih 11 sezona. U Radničkom je u vreme velikih uspeha (2010. - 2012.god) obavljao funkciju sportskog direktora Kluba. 
KliknitePrevucite za sledeću vest

Pratite nas na Facebooku
Povezane vesti
Slađan Stojković; Autor: KurirSvet

​PRAVA BRIGA O LEPŠEM POLU: Ovo je prva zemlja koja će besplatno deliti higijenske proizvode za žene

Slađan Stojković; Autor: KurirMigrantska kriza

Amnesti internešenel uputio apel Srbiji: Hitno obezbedite pomoć i negu izbeglicama!

Slađan Stojković; Autor: KurirSvet

Opasna najava Donalda Trampa: Moj sin neće moći da sakuplja donacije? Pogrešan odgovor!

Slađan Stojković; Autor: KurirRegion

Istinski praznik: Umesto proslavu Nove godine, ovaj grad plaća lečenje teško bolesnog dečaka

Ostale vesti iz rubrike Srbija
Inicijalizacija u toku...

PRATITE NAS