Srbija

NOVI NEWSWEEK Ispovesti majki mafijaša: Iskrene priče o Giški, Belom, Ljubi Zemuncu i Đuri Mutavom

U novom Newsweeku čitajte, ispovesti majki srpskih mafijaša, intervju sa Radmilom Armenulićem, o problemima uzbunjivača u srpskom društvu, priču o Miši Vaciću, ispovest psihološkinje Ane Todorović i mnoge druge priče

Objavljeno: 28.02.2017. 08:34h
Foto: Newsweek br 76
U fokusu novog Newsweeka Vojislav Tufegdžić donosi ekskluzivne ispovesti majki najpoznatijih srpskih mafijaša iz devedesetih i saznajte šta su o Giški, Belom i Ljubi Zemuncu, koji su tragićno stradali žudeći za samo njima znanim idealima, govorile žene koje su ih beskrajno volele.

U intervjuu Aleksandra Đuričića sa Radmilom Armenulićem, saznajte detalje o njegovom intrigantnom braku s Silvanom Armenulić, prijateljstvu s Kočom Popovićem, teniskoj partiji s Titom, Tomi Zdravkoviću, o tome zašto je Razljutio Radomana Božovića i mnoge druge priče iz života najdugovečnije teniske legende.

U prići Želimira Bojovića otkrijte kroz reči Živorada Brankovića i Valentine Krstić sa kakvim se problemima suočavaju uzbunjivači u srpskom društvu, kako izgleda godinama voditi bitku protiv korupcije, biti pod pritiskom i meta odmazde onih koji nikada nisu kažnjeni.

Momčilo Moca Petrović donosi priču o Miši Vaciću, koji je za Newsweek ispričao kako su se mediji i zaštitnici ljudskih prava ujedinili kako bi ga progonili, kako je Marko Đurić bezobzirno lagao javnost i zašto to nikome nije zasmetalo.

U potresnoj ispovesti psihološkinje Ane Todorić, pročitajte kako je iz ugla majke izgledalo suočavanje sa činjenicom da nosi bebu koja pati od neizlečive bolesti i na koji način se sa tim saznanjem izborila.

Pored ovih tema, u novom izdanju mesečnika Newsweek pročitajte priču o oceubistvu u srpskoj politici, šta se događa sa srpskim izbeglicama u Trampovoj Americi, gde je ozloglašeni doktor Zemunskog klana, o ulozi žena u životu Donalda Trampa, mračnim tajnama muškog modelinga, pravarama u svtu tenisa, još uvek nerazjašnjenom ubistvu Jelene Marjanović, kletvama u srpskom društvu, kao i mnoge druge analize, intervjue, ljudske priče, eseje i reportaže.

Newsweek br 76
KliknitePrevucite za sledeću vest
Tagovi Newsweek

Pratite nas na Facebooku
Povezane vesti
Newsweek br 76Magazin

NEWSWEEK PREDSTAVLJA Astrologija koja košta života: Indijska zodijak ubistva

Newsweek br 76Magazin

NEWSWEEK PREDSTAVLJA: Šta se krije ispod površine: Nove tehnologije na bazi grafena daju nezamislive uvide u umetnost!

Newsweek br 76Srbija

​JOHANES HAN I KETRIN VENT ZA NEWSWEEK: Pažljivo pratimo situaciju u vezi sa Adria media group

Newsweek br 76Magazin

NEWSWEEK PREDSTAVLJA Kineska industrijska špijunaža: Da li su FBI i CIA nemoćni protiv curenja podataka

Inicijalizacija u toku...
Ostale vesti iz rubrike Srbija
Newsweek br 76Srbija

ŽIČARA NA ADI NEMA GRAĐEVINSKU DOZVOLU: Kako je 20 metara visok ilegalni objekat nikao usred Beograda

Newsweek br 76Srbija

​NUNS i NDNV: Javni tužilac da sasluša Aleksandra Vučića

Newsweek br 76Srbija

Beograd ponovo postaje centar studentskog sveta

Newsweek br 76Srbija

BIVŠI MINISTAR PROGLAŠEN KRIVIM: Oliver Dulić osuđen na tri i po godine zatvora!

PRATITE NAS

Pratite našu Facebook stranicu.