Srbija

ŠIKANIRANJE ALEKSANDRA RODIĆA PO NALOGU NEBOJŠE STEFANOVIĆA: Ne prestaje progon predsednika Adrija medije!

Samovolja Aleksandra Vučića i njegovih najvernijih saradnika među koje spada i Nebojša Stefanović svakodnevno uništava poslednje ostatke institucija sistema i pravne države u Srbiji

Objavljeno: 31.07.2017. 18:15h
Foto: Aleksandar Rodić vlasnik AMG
Svaki put kad Aleksandar Rodić, predsednik Adrija medije, prelazi bilo koji granični prelaz Srbije, policajci imaju naređenje da zaustave automobil u kom se on nalazi i jave direktno kabinetu ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića u kom je automobilu Aleksandar Rodić, da li je ušao ili izlazi iz zemlje i gde se zaputio.
 
Tako je bilo i danas, kada je automobil u kom se nalazio Aleksandar Rodić zaustavljen, izdvojen u posebnu traku, a policajci odmah iz kancelarije poslali raport u kabinet Nebojše Stefanovića.
 


Skandaloznim nalogom koji je bez ikakvog pravnog i zakonskog osnova, Nebojša Stefanović direktno zloupotrebljava svoja ovlašćenja pokušavajući da vlasniku Adrija medije uskrati jedno od osnovnih ljudskih prava koje garantuje Ustav Republike Srbije - pravo na slobodu kretanja.
 
Na osnovu ovakvih izveštaja daje i materijal prorežimskim medijima da pišu naručene tekstove pune izmišljotina i govora mržnje o Aleksandru Rodiću.
 
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova rekli su Aleksandru Rodiću u neformalnom razgovoru da im je neprijatno zbog onoga što rade, ali da „postoji jasno naređenje direktno iz kabineta ministra Stefanovića o zaustavljanju vozila u kojima se on nalazi“.
 
Podsećamo nadležne u Ministarstvu unutrašnjih poslova da je Aleksandar Rodić predsednik regionalne kompanije koja iziskuje česta putovanja, s obzirom na to da osim u Srbiji, posluje i u Makedoniji i Hrvatskoj.
Podsećamo ih i na to da je Aleksandar Rodić slobodan građanin Srbije koji nema ni krivičnih ni prekršajnih prijava i kao takav slobodan je da putuje gde želi na isti način i sa istim pravima kao i svaki drugi građanin.
 
Svakodnevnim pritiscima ne samo na Aleksandra Rodića, već i na sve zaposlene u Adrija mediji, aktuelna vlast želi da stvori atmosferu straha među novinarima, foto-reporterima, urednicima i menadžmentom kompanije.
Samovolja Aleksandra Vučića i njegovih najvernijih saradnika među koje spada i Nebojša Stefanović svakodnevno uništava poslednje ostatke institucija sistema i pravne države u Srbiji.
   
KliknitePrevucite za sledeću vest

Pratite nas na Facebooku
Povezane vesti
Aleksandar Rodić vlasnik AMGSrbija

MEĐUNARODNA FEDERACIJA NOVINARA O GAŠENJU NEWSWEEK SRBIJA

Aleksandar Rodić vlasnik AMGSvet

SLAVLJE U BELOJ KUĆI: Kongres SAD odobrio novac za izgradnju zida na granici s Meksikom

Aleksandar Rodić vlasnik AMGSrbija

​ALEKSANDAR RODIĆ: Vučiću, konačno si priznao da je za tebe ljudski život bezvredan! Vreme je da Srbiji priznaš da si očajnik i lažov!

Aleksandar Rodić vlasnik AMGSvet

RUSIJA RASPOREDILA VOJNU POLICIJU U SIRIJI: Moskva nadgleda prekid vatre u "sigurnim zonama"

Ostale vesti iz rubrike Srbija
Inicijalizacija u toku...

PRATITE NAS